13 august. La mulți ani lui Sebastian Stan, actorul american de origine română!

0
433

stanSebastian Stan s-a născut în data de 13 august 1983 și este un actor american de origine română. La vârsta de 8 ani el părăsește România, împreună cu mama sa pentru a se muta la Viena, unde se angajează ca pianist. Sebastian este singur la părinți.

După patru ani se va muta în Rockland County, New York. În timpul școlii apare în filme precum „Harvey”, „Cyrano de Bergerac”, „Little Shop of Horrors”, „Over Here” și „West Side Story”. În acest timp este acceptat să urmeze cursurile Facultății de Arte Mason Gross, din cadrul Universității Rutgers. Studiază de asemenea un an la Shakespeare’s Globe Theatre în Londra. Este foarte cunoscut datorită rolurilor Jack Benjamin în drama „Kings” și Carter Baizen în „Gossip Girls”.

Printre cele mai importante realizări se numără thriller-ul „The Covenant” (2006) și ultimul lui proiect, „The Education Of Charlie Banks”(2008). Actorul locuiește în prezent în New York. A urmat cursurile celebrei școli de vară Stagedoor Manor. Și-a făcut singur toate cascadoriile din filmul „The Covenant” și a rămas bun prieten cu Chace Crawford și Toby Hemingway, colegii lui de platou. Cu Chace Crawford a mai jucat de asemenea în serialul de succes „Gossip Girl”, unde a întâlnit-o și pe Leighton Meester cu care a avut o relație timp de doi ani, din 2008 până în 2010. S-a întâlnit și cu Dianna Agron din mai până în decembrie 2011. O altă actriță cu care s-a mai întâlnit este Jennifer Morrison, co-star-ul emisiunii „Once upon a time”, din februarie 2012 până în august 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.