17 iunie, La mulți ani, Ilinca Vandici!

0
225

ilinca

Ilinca Vandici s-a născut în data de 17 iunie 1986 la Oradea, în județul Bihor. S-a mutat în capitală în urma câștigării concursului de miss, Miss Bihor și odată ajunsă în București a urcat repede pe culmile succesului.

Cariera a fost întotdeauna pe primul plan pentru frumoasa blondă. A ajuns să aibă propria emisiune tv și este constant vânată de paparazzi, ca orice altă vedetă de la noi. Ea spune că a fost sprijinită mereu de familia ei și a ajuns unde este cu multă muncă, ambiție și răbdare nemarginită. Timp de 10 ani a urmat cursuri de dans modern, de societate, comtemporan, tematic și balet, iar acum face mult sport, mănâncă sănătos, iarna schiază, iar vara innoată cât de des poate.

Ilinca Vandici și-a dorit o carieră de cântăreață, dar până la urmă a renunțat la acest vis. Nici dorința de a fi actriță nu i s-a adeverit, jucând o singură dată, un rol secundar într-un film. Însă visul pe care l-a avut de cand era copil, a fost acela de a lucra în lumea televiziunii.

În prezent este prezentatoare a emisiunii ‘Stele sub lupă’ la Antena 2 și în paralel este și model, aparând pe scenă pentru diverși designeri autohtoni. Înainte de a avea emisiunea de la Antena 2 a prezentat emisiunile ‘Magic taxi’ și ‘Bulevard’, la postul de televiziune Kanal D.

Cu un an înainte să schimbe prefixul, prezentatoarea tv rupe tradiţia şi, își sărbătorește ziua afară din ţară, în loc să dea o mare petrecere de ziua ei. Va petrece pe plajă, fără iubit, deoarece este în continuare singură. Dar fericită, adaugă ea.

Foto: click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.