26 iunie. La mulți ani, Ed Westwick!

0
609

Ed Westwick este cel mai mic dintre cei trei fii ai unui psiholog și al unui om de afaceri. A absolvit Barclay School și după ceva timp în care s-a gândit ce să facă, s-a orientat în cele din urmă la o carieră în divertisment, care a început la London’s National Youth Theatre unde a urmat cursuri de actorie. El a pornit și propria lui trupă, ‘The Filthy Youth’, un grup, care s-a inspirit din The Doors şi The Kinks.

În 2006 a descoperit actoria profesională, după ce a jucat în trei serii de televiziune britanice – ‘Doctors’, ‘Afterlife’ și ‘Casualty’, Ed Westwick a ajuns să joace și alături de Clive Owen și Jude Law în ‘Children of Men’ și ‘Breaking and Entering’. Asta l-a inspirat să se aventureze peste mări și țări și a plecat în America.

Accentul lui britanic i-a purtat noroc când a dat o audiţie pentru rolul lui Nate din noua serie Gossip Girl în anul 2007. Producătorii l-au plăcut atât de mult încât i-au oferit rolul principal masculin, astfel ajungând să îl interpreteze pe Chuck Bass.

De când a primit rolul din serialul Gossip Girl, Ed Westwick a mai fost distribuit ocazional și în alte filme. A fost fratele bătăuș în ‘Son of Rambow’, un film britanic care a făcut vâlvă în 2007, având premiera la Festivalul de Film de la Sundance. A urmat apoi rolul din filmul de groază ‘100 Feet’, în anul 2008.

Alte filme în care a mai apărut sunt: ‘S. Darko’ (2009), ‘Chalet Girl’ (2011), ‘J. Edgar’ (2011), ‘Romeo and Juliet’ (2013), și ‘Last Flight; (2014).

Viața personală a acestui tânăr actor este la fel de colorată ca și filmografia lui. Starea sa civilă pare a ocupa un loc interesant în biografia sa, mai ales că este un bărbat care arată foarte bine. Însă cea mai controversată relație pe care a avut-o Ed a fost cu Jessica Szohr. Ed Westwick și Jessica Szohr s-au întâlnit pe platoul de filmare al serialului Gossip Girl și au trăit o frumoasă și intensă poveste de dragoste mai bine de un an.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.