30 august. La mulți ani, Cameron Diaz!

0
291

Cameron-Diaz-Net-WorthCameron Diaz s-a născut în data de 30 August 1972 în orașul Long Beach, din California și este o actriță deosebit de frumoasă și faimoasă.

A absolvit școala generală Los Cerritos din Long Beach, și liceul politehnic din același oras. Încă din tinerețe, Cameron se afla în centrul atenției, mergând la foarte multe petreceri și fiind o persoană foarte populară.

Unul din primele ei roluri de mare importanță a fost alături de Jim Carrey în comedia “The Mask” în 1994, precum și cel din filmul “My Best Friend’s Wedding“, alături de Julia Roberts în 1997, rol care a făcut-o cunoscută în lumea filmului. După aceste două producții care i-au lansat cariera în actorie, Cameron Diaz a obținut roluri în mai multe filme, cele mai importante dintre acestea fiind “There’s Something About Mary“ în 1998, “Being John Malkovich“ în 1999, “Charlie’s Angels“ și “Charlie’s Angels: Full Throttle“ în 2000, respectiv 2003, precum și în seria de animații “Shreck“, unde vocea lui Cameron dă viață personajului Fiona. Alte roluri definitorii pentru cariera sa ar fi cele din producția “Gangs of New York“, alături de Leunardo di Caprio și “What Happens in Vegas“, alături de Ashton Kutcher.

Alte proiecte în care s-a implicat Cameron Diaz sunt producția “My Sister’s Keeper“, “Knight and Day“, unde joacă alături de starul Tom Cruise, precum și în filmele “Annie“ și “The other woman“, apărute în anul 2014.

De-a lungul timpului a avut relații amoroase cu mai mulți bărbați frumoși și celebri ai Holliwood-ului. Din 1990 până în decembrie 1994, Diaz a conviețuit cu producătorul Carlos de la Torre. În 1995, Diaz a devenit partenera actorului Vincent D’Onofrio în timpul producției “Feeling Minnesota“. Mai târziu, în 1995, ea a început o relație cu actorul Matt Dillon. Relația s-a încheiat în decembrie 1998. Ea a avut o relație și cu actorul și membrul trupei “30 Seconds to Mars“, Jared Leto în 1999, cu care s-a logodit în anul 2000. În 2003, au pus capăt relației lor de patru ani. Diaz a format un cuplu cu cântărețul Justin Timberlake între anii 2003-2006, până în octombrie 2004, când Diaz și Justin Timberlake au avut o altercație cu un fotograf de tabloid în afara unui hotel. Atunci când fotograful și un alt bărbat a încercat să-i fotografieze, cuplul le-a smuls aparatul de fotografiat. Imagini de la incident au apărut în Us Weekly.
Reprezentanții perechii au afirmat că ei joacă scena unei noi serii. Diaz a mai fost într-o relație romantică cu starul de baseball, jucătorul lui New York Yankees, Alex Rodriguez, începând din iulie 2010 până în septembrie 2011.

În ianuarie 2015, Cameron Diaz şi rockerul Benji Madden, s-au căsătorit și sunt „nerăbdători” să aibă copii şi, în acest sens, sunt dispuşi să îşi schimbe stilul de viaţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.