A fost concediată pentru că e prea frumoasă. Cum arată tânără

0
5634

Emma Hulse, 24 de ani, susține că și-a pierdut slujba pe motiv că este prea frumoasă. Tânăra afirmă că i s-a cerut să plece acasă pentru că arată prea bine și le distrage atenția colegilor.

Frumoasa britanică, fosta angajată a unui post de televiziune din Londra,nu a apucat să demonstreze că este potrivită pentru acel post, deoarece a fost concediată la scurt timp după angajare. Unele surse afirmă că ar fi fost concediată la 5 minute după ce și-a primit sarcinile. Motivul concedierii este de-a dreptul șocant. Tânăra afirmă că a fost concediată deoarece ”este prea bună” și colegii de serviciu nu se puteau concentra.

Emma Hulse este convinsă că a fost dată afară pentru că a refuzat să-i dea numărul de telefon unuia dintre manageri și nu a vrut să meargă la o cafea cu acesta. ”Am fost extreme de dezamăgită când mi s-a spus să merg acasă. Chiar nu știam ce să fac”, a declarat aceasta pentru the Mirror.

Emma, care lucrează și ca model în timpul liber, spune că nu era îmbrăcată neadecvat. Aceasta purta un tricou decent și pantaloni, iar când seful i-a spus că e mai bine să plece acasă chiar nu a știut ce să zică.

Adam Luckwel, cel care conduce compania a vorbit pentru cei de la Metro. ” Aceste acuzații de natură discriminatorie sunt serioase și atacă politicile companiei și chiar compania în sine. Managerul despre care tânăra vorbește a fost suspendat până când se va lămuri această situație. Dacă Emma a fost pusă într-o astfel de situație îmi pare extrem de rău”, a declarat acesta.

sursa: click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.