A vrut să renoveze grădina, dar a dezgropat un craniu. O nimica toată pe lângă ce a găsit mai târziu

0
4563

Descoperire înfiorătoare într-o grădină din spatele casei! În timp ce săpa în apropierea fundaţiei, un bărbat din West Hobart, Tasmania, a dat peste un craniu de om… A fost o nimica toată pe lângă ce avea să descopere mai târziu…

„Ne-am gândit să refacem grădina, aşa că am început săpăturile… La un moment dat, ne-am dat seama că ar trebui să intervenim puţin şi la fundaţie, aşa că am trecut direct la excavatoare. Totul decurgea conform planului până când, într-o bună zi, şi-a băgat nasul câinele familiei. La propriu!”, a scris bărbatul, pe o reţea de socializare unde a postat şi mai multe fotografii.

Se pare că animalul a luat o urmă şi brusc a început să sape insistent într-un loc. Într-o bună zi, a scos un os.

„Iniţial, nu i-am dat prea mare atenţie… Ulterior, am văzut că încep să apară fragmente dintr-un craniu uman. Apoi a apărut Poliţia. Când şi-au dat seama că sunt fragmente umane, oamenii legii au chemat medicii legişti. Aceştia au strâns osemintele şi am crezut că s-a terminat. Poliţiştii n-au găsit nimic suspect…”, povesteşte bărbatul.

După câteva zile, proprietarul casei a aflat că în locul pe care şi-a ridicat casa fusese, iniţial, un cimitir. Ultima înmormântare consemnată în acte era datată 1872.

„Când cimitirul a fost mutat, au scos 14 corpuri, dar se pare că au uitat câteva…”, a mai scris bărbatul.

sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.