Alex Plangu, concurentul de la X Factor care a scapat de focul de la Colectiv!

0
7609

Iubeşte muzica, o cântă, o ascultă, o trăieşte. Aşa îl putem descrie rapid pe Alex Plângu, concurent X Factor, cel care a mers vineri seară, cu iubita lui şi încă o prietenă, în clubul Colectiv.

S-au filmat în timp ce dansau şi râdeau. La câteva minute după, alergau după viaţă, cu mirosul morţii în spate.

Clubul a ars din cauza unor artificii care au prins un stâlp acoperit cu burete. Din acel moment, timpul a fost dat pe repede înainte. Pe mult prea repede înainte. Flăcările înghiţeau totul în jur, iar glasurile de frică se stingeau uşor.

Pe singura ieşire din clubul Colectiv, pe singura uşă către viaţă, Alex Plângu reuşea să fugă de moarte. „Eram bucuroşi, dansam, era o petrecere cu oameni buni”, rememorează Alex momentele care nu prevesteau nimic din ce urma să se întâmple.

„Am luat-o de mână pe prietena mea. Am reuşit să o salvez. Eu am căzut, oamenii veneau peste mine, simţeam flăcările pe spate, dar am reuşit să mă ridic şi să ies. Lumea îmi întindea mână, urlau de durere toţi în jurul meu şi mă rugau să-i ajut să trăiască. N-am putut”, spune, de pe patul de spital, cu rănile bandajate, Alex.

Acasă, mama lui se uita la X Factor, emisiunea la care Alex urma să participe. Momentul în care tânărul face ce iubeşte mai mult în faţa juraţilor, cântă din suflet şi inimă, va putea fi văzut la Antena 1, vinerea viitoare, de la 20:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.