Baba si viteza! O bunicuţă de 80 de ani la volanul unui Porsche a fost prinsă de radar cu o viteză uriaşă

0
529

O bunicuţă din Belgia, în vârstă de 79 de ani, a apărut în față instanței din Namur, după ce a fost fotografiată de un radar în timp ce își conducea automobilul, un model Porsche Boxter GTS, cu viteză de 238 de kilometri pe oră, informează marți cnewsmatin.fr. Femeia a explicat că a urcat la volan pentru a-și „goli mintea”.

Surprins de vârsta conducatoarei auto care a comis această infracțiune, un judecător de la Tribunalul din Namur a dorit să știe dacă ea era într-adevăr persoană care s-a aflat la volanul automobilului în noaptea de 18 spre 19 iunie, pe o autostradă. Septuagenera belgiană a confirmat acuzația.

Femeia de 79 de ani a explicat că a urcat la volan pentru a-și „goli mintea”, deoarece nu reușea „să găsească somnul”.

Ea a adăugat că nu și-a dat seamă de viteza cu care circula pe autostradă, raportează presă belgiană. Trebuie menționat și motorul pe care automobilul ei îl are sub capotă: modelul Porsche Boxter GTS dezvoltă 330 de căi-putere și este capabil să atingă viteză de 100 de kilometri pe oră în doar cinci secunde, potrivit Agerpres.

Fără să figureze în bazele de date ale Poliției belgiene, șoferiță septuagenara a primit o pedeapsă considerată de presă națională mai degrabă indulgență, în raport cu gravitatea infracțiunii: o amendă de 4.000 de euro și suspendarea permisului auto pentru o perioadă de trei luni.

sursa: agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.