Bărbatul își șterge pielea cu un burete. Ceea ce descoperă este incredibil!

0
33293

Data viitoare când te gândești să judeci o carte după copertă, mai gândește-te o dată!

Rico, cunoscut sub numele de Zombie Boy este un DJ, model și a apărut chiar și într-un videoclip al cântăreței Lady Gaga. Mai nou, s-ar putea să îl știți, de asemenea, ca purtătorul de cuvânt și imaginea corectorului Dermablend.

Nici nu credem că exista altcineva mai potrivit pentru o astfel de reclamă și campanie de conștientizare a superficialității crescute în rândul oamenilor.

Rick Genest s-a născut în La Salle, Quebec, și a crescut în Chateauguay. Prima sa apariție ca Zombie Boy a fost în videoclipul „Born This Way”. Nu, nu a fost vorba despre machiaj în videoclip, cel puțin nu în cazul lui Rico! Peste 80% din corpul său este acoperit de tatuaje, inclusiv fața. Tatuajele lui Rick sunt ceea ce el numește „proiect.” A început să se tatueze imediat ce „a scăpat de moarte”,

Ca adolescent, Rick Genest a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier. La vârsta de 15 ani, a suferit o intervenție chirurgicală cu risc ridicat de complexitate, cu o șansă extrem de mică de supraviețuire. Datorită poziției tumorii, opțiunile sale au fost puține și deloc roz. El a fost confruntat cu variantele ca: moartea, orbirea, sau viața pe un aparat de respirat ca o legumă pentru tot restul vieții sale. Rick a dat peste cap previziunile tuturor și a supraviețuit.

https://youtu.be/9mIBKifOOQQ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.