Câine comunitar din România, erou în Belgia: A fost adoptată de o lună şi a salvat deja o femeie de la înec

0
4462

cannelleO femeie care era cât pe ce să se înece în râul Sambre din Belgia a fost salvată cu ajutorul unei căţeluşe adoptate din România.

Scoasă la plimbare la Auvelais, de stăpânul ei, Cannelle (Scorţişoară) a simţit că cineva este gata să se înece în râul Sambre. „Fiul meu, Vincent, o scosese afară seara. Este foarte sperioasă, mereu atentă la ce se întâmplă în jur –  spune Jasmine Cerfontaine, care a adoptat căţeluşa de şapte luni din România – Deodată s-a oprit, ridicând lăbuţa, şi a fugit spre râul Sambre. Pentru că nu a răspuns când a fost chemată, fiul meu s-a dus după ea şi a văzut că o persoană era gata să se înece. A dat alarma şi un bărbat de pe un vas acostat a sărit în apă şi a salvat femeia. Căţeluşa este în Belgia de o lună, iar la noi se află doar de trei săptămâni. Membrii asociaţiei „Opriţi masacrarea câinilor din România” au de ce să fie mândri”, a povestit Jasmine Cerfontaine.

După ce a stat o noapte la spital, aceasta s-a întors acasă, fiind în afara oricărui pericol. Cannelle i-a răsplătit cu minunatul ei gest pe cei care au luat-o din România, unde caini comunitari nu au prea multe sanse la o viata normala.

sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.