Acasă Animale salbatice Cainele si-a dat viata pentru a salva copiii stapanului. O poveste impresionanta

Cainele si-a dat viata pentru a salva copiii stapanului. O poveste impresionanta

29
0

Un câine pitbull a murit în timp ce încerca să protejeze copiii unei familii americane din Florida de un șarpe veninos, informează CNN.

Zeus, un pitbull de 9 luni, a murit după ce s-a luptat cu un șarpe coral în curtea familiei, unde se mai aflau doi din cei patru copii ai familiei. Unul dintre copii, Oriley, un băiat de 10 ani, se juca în curte, în momentul în care câinele pitbull s-a năpustit brusc spre el. Câinele a trecut însă de el și a atacat ceva ce, la prima vedere, părea a fi o frânghie dar care, în realitate, s-a dovedit a fi un șarpe coral, extrem de veninos.

În timp ce câinele se lupta cu șarpele în iarbă, un alt băiat, de 11 ani, tocmai ieșise în curte pentr a-i aduce apă câinelui. În acel moment, pentru a ține șarpele la distanță de copii, pitbull-ul a încercat să strivească șarpele cu propria sa greutate.

În cele din urmă, câinele Zeus a decapitat, practic, șarpele. În timpul luptei, pitbull-ul a fost, însă, mușcat de patru ori. Părinții au dus pitbull-ul de urgență la o clinică veterinară din zonă, unde i s-a administrat pe loc ser ani-venin.

Din păcate pentru câine, era prea târziu. Zeus nu a mai putut fi salvat și a murit a doua zi.

„Am început să plâng”, a spus Gary Richardson, tatăl copiilor. „Copiii s-au trezit și ei și, când m-au văzut, au început să plângă și ei”, a spus Gary, care a adăugat că îl consideră pe Zeus „un erou”.

„Dacă nu ar fi fost el, e foarte posibil ca unul dintre copiii mei să nu mai fi fost în viață”.

sursa: digi24.ro

Articolul precedentEroi necuvantatori… Povestea cainelui care a salvat patru oameni dintr-un spital
Articolul următorBebeluș salvat de un pitbull din casa în flăcări

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.