Cat traieste o nevastuica?

0
1092

nevastuica

Nevăstuicile se numără printre animalele uşor de dresat. Le poţi învăţa să „cerşească” atenţie, să facă tumbe, să iasă la plimbare în lesă şi, foarte important, te înveselesc atunci când ai o zi proastă.

Au o speranţă de viaţă între 7 şi 10 ani şi sunt companioni ideali pentru o persoană activă, care are nevoie de un prieten vesel.

Nevăstuicile se înţeleg bine cu animalele mai mari, gen câini sau pisici însă nu se înţeleg prea bine cu rozătoarele şi păsările. Atunci când aduci nevăstuica acasă, trebuie să o familiarizezi cu ceilalţi membri ai familiei, în special câini sau pisici. Odată ce s-au obişnuit unul cu mirosul celuilalt, nu ar trebui să fie probleme. În mod cert, există şi excepţii. Totul depinde de animale şi de modul în care sunt prezentate.

Să ai grijă de o nevăstuică poate fi o adevărată aventură. Sunt animale foarte vesele şi active, şi au nevoie de multă atenţie şi iubire din partea ta. Recomandare: dacă ai copii, ar fi bine să te gândeşti de 2 ori înainte de a achiziţiona o nevăstuică. Pentru că au obiceiul să se ascundă peste tot, e bine să fii foarte precaut atunci când încui uşile sertarelor. Să nu cumva să se fi ascuns iar tu să uiţi de ea. De asemenea, e mai bine să renunţi la covoare şi încearcă să nu laşi la îndemâna lor ghivecele cu flori. Le place să scormonească în pământ şi în covoarele cu păr mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.