Cea mai tristă pisică din lume s-a transformat radical la o oră după ce a fost adoptată

0
78434

Un motan aflat într-un adăpost, era propus pentru eutanasiere, din pricina rănilor sale grave. Imaginile cu el în adăpost i-au adus numele de „cea mai tristă pisică din lume”, dar pisoiul a primit o nouă şansă la viaţă şi, la doar o oră după ce a fost adoptat, s-a transformat radical.

Motanul era în adăpost, după ce fusese atacat de un animal de mari dimesiuni, cred veterinarii. El avea coloana vertebrală afectată, răni adânci şi una dintre urechi îi fusese aproape smulsă. Veterinarii îl programaseră pentru eutanasiere, din cauza rănilor şi din pricina faptului că pisica nu mai bea apă şi nu mai mânca.

Dar una dintre angajatele clinicii a decis să îi dea o şansă şi să îl adopte, cu doar o zi înainte de eutanasierea programată, scrie Boredpanda.com. I-au pus numele BenBen şi au văzut că, în doar o oră, motanul a început să toarcă, să bea apă şi să mănânce, ba chiar să vină în braţele noilor săi stăpâni. „Îmi place să cred că ştia că este în siguranţă şi la casa lui din momentul acela”, spune cea care l-a adoptat.

Cu toate că veterinarii credeau că motanul nu va mai merge niciodată, el şi-a revenit, putând să meagă, să sară şi chiar să alerge distanţe scurte. Iar transformarea e vizibilă, „cea mai tristă pisică din lume” devenind, rapid, BenBen, un motan jucăuş şi curios.

sursa: realitatea.net

1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.