Cel mai EMOTIONANT moment din istoria competitiilor de gen!!

0
1506

Artă și talent. Credeați că le-ați văzut pe toate? Iată că nu! La concursul Britains Got Talent și-a făcut apariția o trupă, care a uimit nu doar publicul și pe cei prezenți în sală, ci întreaga lume. Un dans absolut fantastic.

Mulți spun că această „descoperire” a dansatorilor este chiar mai bună decât momentul lui Susan Boyle. Este vorba despre o trupă de dansatori profesioniști veniți tocmai din Ungaria pentru a participa la concurs. Dansul este un dans „al umbrelor”, plin de emoție, ce transmite mesaje clare.

„Vrem să fim cunoscuți în lume și aceasta este șansa noastră. Realizăm imagini cu corpurile noastre. Avem un loc foarte mic în care repetăm, o cameră plină de mizerie și gunoi. Ne antrenăm zi și noapte, până când totul iese conform coregrafiei. Vom dansa o poveste frumoasă, tristă și adevărată. Aceasta este șansa noastră”, a declarat unul dintre dansatori.

Mai jos, dansul emoţionant realizat de trupa maghiară. ATTRACTION avea sa si castige editia respectiva a concursului britanic de talente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.