Chip and Dale. Desene animate

0
11641

Chip și Dale sunt celebrele personaje de desene animate create în anul 1943, de Walt Disney Productions. Cele două veverițe animate și-au primit numele după un joc de cuvinte bazat pe numele celebrului Thomas Chippendale, al 18-lea producator al studioului.

În viziunea Disney, Chip este combinator logic, iar Dale este un nătărău, cam încet la minte. Inițial cei doi au avut un aspect foarte asemănător, dar pentru a le deosebi, au fost introduse unele diferențe. O modalitate ușoară de a le diferenția vizual este faptul că Chip are un nas negru mic (care seamănă un pic cu un fulg de ciocolată) și doi dinți centrali proeminenți, în timp ce Dale are un nas mare și roșu și cei doi dinți din față proeminenți, cu strungăreață între. Chip are, de asemenea, blana netedă, scurtă deasupra capului în timp ce blana lui Dale este mai ciufulită, mai ales în creștetul capului.

În cele mai multe episoade veverițele joacă împotriva lui Pluto, Mickey Mouse sau cel mai adesea împotriva rățoiului Donald Duck. Desenele animate în care cele două roșcovane intră în tot felul de belele, dar întotdeauna scapă de ele au fost îndrăgite mereu de copiii mici și mari, iar această compilație va fi pe placul tuturor! Bucurați-vă de ea!

https://youtu.be/Ej2jAFwJnzw

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.