Copiii sunt extraordinari! Vezi ce sporturi extreme practică, înainte chiar de a învăța să meargă

0
3771

Atunci când ne gândim la sporturi extreme și la copii ar trebui să avem în vedere cât este de pregătit copilul, emoțional și fizic pentru asemenea activități. Specialiștii spun că deși există programe sportive create pentru preșcolari, abia pe la 6-7 ani majoritatea copiilor dezvoltă nivelul potrivit de aptitudini fizice și de atenție necesare pentru a asculta indicațiile și a învăța regulile unui joc.

Sportul poate fi amuzant pentru copiii foarte mici, dar ar trebui să nu fie axat pe competiție, ci pe a avea mai multe oportunități amuzante de a fi activ. La asta s-au gândit probabil și părinții copiilor din videoclipul de mai jos, atunci când și-au susținut odraslele să facă sport. Unii dintre ei sunt atât de mici că abia merg în picioare, însă asta nu pare să îi împiedice să practice chiar anumite sporturi extreme.

Compilația cu copiii talentați și neînfricați a atins aproape un milion și cinci sute de mii de vizualizări pe Youtube și veți rămâne muți de uimire văzându-i pe micuți cum își demonstrează abilitățile lor la o mulțime de sporturi, de la skateboarding și haltere până la cățărări, navigare sau surfing! Ei sunt cu adevărat extraordinari!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.