Copilul afla in direct, cu ce se ocupa tatal lui! O reactie de milioane

0
27278

Lucrurile simple sunt cele mai frumoase. Un baietel merge la o bariera de cale ferata insotit de mama sa si il vede pentru prima data pe tatal sau la locul de munca… intr-un tren, deoarevce acesta este mecanic de locomotiva. Baiatul este efectiv entuziasmat la vederea trenului si a parintelui sau. Reactia o vedeti in clip.
Psihologii sunt de părere că vederea unui părinte la locul de muncă poate fi considerat un pas important în dezvoltarea micuţilor, deoarece favorizează dorinţa de a contempla la ceea ce îşi vor dori să facă atunci când vor fi mari.
La un moment dat, fiecare copil îşi doreşte să urmeze o carieră, de multe ori într-un domeniu care l-a pasionat dintotdeauna. Şi cum majoritatea băieţeilor trec prin etapa în care trenurile sunt cele mai tari chestii din lume, nici nu ne putem imagina cât de emoţionant trebuie să fie pentru acest băieţel faptul că tatăl său este mecanic de locomotivă.
La urma urmei, relaţia dintre un tată şi fiul său este extrem de importantă pentru dezvoltarea armonioasă şi sănătoasă a băiatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.