Cum îți influențează sănătatea Luna nouă din Postul Mare, de azi

0
405

Suntem în Postul cel Mare și este prima Luna nouă după echinocțiul de primăvară, care a deschis un nou an astrologic. Din vechime se știe că este un moment magic, benefic pentru sănătate și plin de energie. Iată cum poți beneficia de puterea Lunii noi în aceste zile.

Întotdeauna, prima Lună nouă după echinocțiul de primăvară cade în Postul Paștelui, iar acest moment nu este unul întâmplător. Se știe din vechime că cei care țin cu adevărat post în zilele cu Lună nouă au mai multe șanse de vindecare, capătă mai multă energie și își refac imunitatea organismului.

Cele trei zile în care puterea Lunii noi este la apogeu, din 28 până pe 30 martie, trebuie folosite în primul rând pentru sănătate. În aceste zile, astrul nopții, chiar dacă nu este vizibil pe cer, adună o energie nouă și grăbește vindecarea pentru bolnavii aflați în convalescență și pentru cei care suferă de afecțiuni de sezon.

Tot în aceste zile cu Lună nouă sunt mai puternic influențate femeile, mamele tinere și copiii. Organismele slăbite încep să recupereze din energia pierdută, se reface bariera de protecție a corpului, iar copiii se vindecă mai ușor de bolile copilăriei.

sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.