Acasă Animale salbatice Cum reactionai daca erai atunci in magazin? Poza nu e trucaj, s-a...

Cum reactionai daca erai atunci in magazin? Poza nu e trucaj, s-a intamplat cu adevarat

0
37

Clienții unui supermarket din Thailanda au avut parte de clipe de groază atunci când o șopârlă enormă a intrat în incinta magazinului și s-a cățărat pe rafturi.

Reptila uriașă, cu o lungime de 1,82 m, a stârnit panică după ce a ieșit dintr-un canal din apropiere și s-a strecurat în magazinul 7-Eleven din Nakhon Pathom, Thailanda.

Personalul și clienții s-au ascuns în spatele tejghelei, în timp ce fiara a umblat prin magazin și a aruncat cutii de mâncare și băutură la pământ. Unul dintre angajații magazinului a spus că șopârla s-a aflat în magazin timp de o oră, înainte ca poliția și manipulatorii de reptile să sosească.

„Șopârla Varan a rămas pe raft o oră. Echipa de salvare a sosit și a alungat-o. Dar nu au prins-o, ci doar a fugit în tufișuri. Nu am văzut niciodată o șopârlă atât de mare în viața mea, așa că a fost o surpriză să vină în magazin”, a mărturisit bărbatul.

În ciuda căutării sale prin magazinul alimentar, șopârla nu a reușit să ia niciun fel de mâncare. Se crede că reptila neobișnuit de mare s-a străduit să găsească mâncare afară după câteva luni de vreme uscată, cu puține ploi.

sursa: digi-animalworld.tv

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.