Deschide usa tarcului si leoaica sare pe el!! Motivul este EMOTIONANT

0
5821

In 2012, Valentin Gruener a salvat un pui de leu și l-a crescut într-un parc natural din Botswana. Acesta a fost începutul unei prietenii extraordinare. Acum, de fiecare dată când cei doi se întâlnesc, tânăra leoiacă sare în brațele lui Gruener și se gudură pe lângă el, relatează BBC.

„De când a apărut leul, adică de 3 ani, nu am mai părăsit tabăra cu adevărat. Uneori mă duc o noapte în oraș ca să îmi organizez diferite lucruri, însă în rest am fost aici, cu leul”, povestește Gruener.

Sirga este o femelă pe care a salvat-o dintr-un țarc făcut de un fermier care se săturase să împuște animalele sălbatice care îi atacau vitele. „Leii omorâseră ceilalți 2 – 3 pui din cușcă, iar mama sa o abandonase. Era foarte mică, poate avea 10 zile”, își amintește el.

Fermierul Willy de Graaf l-a rugat pe Gruener să încerce să o salveze și să o ducă într-un parc natural finanțat de Graaf. Astfel, Gruener a devenit un fel de „mamă adoptivă” pentru felină, îngrijind-o și hrănind-o de când era mică.

Acum, leoaica este mult mai mare, însă de fiecare dată când Gruener deschide poarta gardului care împrejmuiește parcul, ea aleargă veselă spre el, îi sare în brațe și își pune labele în jurul gâtului său.

„Asta se întâmplă de fiecare dată când deschid ușa. Este un lucru uimitor, de fiecare dată când se petrece. Însă cred că are logică. În momentul de față, nu are alți lei alături de ea în țarc și cred că, pentru ea, e ca și cum fac parte din specia ei. Așa că sunt singurul prieten pe care îl are. Leii sunt feline sociale, deci este mereu fericită să mă vadă”, arată Gruener.

sursa: greatnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.