Descoperă 10 băuturi din fructul miraculos, care îți vor îmbunătăți sănătatea

0
2931

limonada-1345128487

Apa cu lămâine curăță petele. Ea îmbunătățește funcțiile organelelor ca rinichii și ficatul, iar acestea elimină toxinele în mod natural. Mai mult, vitamina C functionează ca un antioxidant, păstrând pielea tânără și strălucitoare.

Apa cu lămâie reglează pH-ul corpului, împiedicând înmulțirea agenților patogeni.

Apa cu lămâie crește rezistența sistemului imunitar. Celulele tale imunitare sunt aprox. 70% vitamina C. Nu e de mirare că se recomandă consumul acesteiea, mai ales când suntem răciți.

Apa cu lămâie te ajută în lupta împotriva kilogramelor. Consumul ei accelerează metabolismul și îmbunătățește digestia. De asemenea, poate reduce pofta de mâncare.

Apa cu lămâie tratează mahmureala. Un pahar de limonadă după o noapte lungă calmează stomacul și ajută la detoxifierea organismului. Apa caldă este și ea de ajutor în această situație.

Apa cu lămâie împrospătează respirația. Îți va fi de folos mai ales dacă ești fumător.

Apa cu lămâie accelerează activitatea cerebrală. Conține potasiu, astfel poate ameliora stările de depresie, anxietate, uitare.

Apa cu lămâie îți păstrează plămânii sănătoși. Dacă ai astm, infecții sau alte boli pulmonare, apa cu lămâie poate ajuta la atenuarea sau rezolvarea acestor probleme. Este un remediu util pentru plămânii bolnavi.

Apa cu lămâie păstrează stomacul sănătos. Este importantă pentru digestie și ușurează durerile de stomac.

Apa cu lămâie îți îmbunătățește sănătatea, pur și simplu. Este important pentru sănătatea ta să te hidratezi. Iar lămâia este cireașa de pe acest tort sănătos. Pentru toate motivele de mai sus, aș spune că merită o încercare cu o cură de limonadă.

Sursă: simpleorganiclife.org

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.