Descoperă cei mai mici și mai frumoși cai din lume. Wow, i-aș lua pe toți acasă.

0
43983

Mini caii se găsesc în multe zone ale lumii, în special în Europa și America. Desemnarea unui cal în miniatură este determinată de înălțimea animalului, care, în funcție de rasă, este de obicei mai mică de 86-97 cm.

În timp ce caii în miniatură sunt de mărimea unui ponei foarte mic, mulți își păstrează caracteristicile de cai și sunt considerați ‘cai’. Ei au diferite culori și modele de blană. Mini caii sunt prietenoși și interacționează bine cu oamenii. Din acest motiv, ei sunt adesea păstrați ca animale de companie, mai ales de familiile care locuiesc la țară. Ei sunt, de asemenea, pregătiți pentru ham și alte competiții sau evenimente.

Natura lor blândă și durata de viață lungă îi face potriviți ca animale de asistență pentru persoanele cu handicap. Ei au fost mereu populari în rândul nobilimii ca animale de companie, dar dimensiunea lor mică i-a făcut potriviți și pentru lucru în minele de cărbune. Utilitatea lor în mine a crescut după 1842 când Marea Britanie a interzis folosirea copiilor ca mineri.

Nouă ne plac foarte mult mini caii ca animale de companie. În unele fotografii ei sunt cât un câine sau chiar cât o pisică, întrebarea legitimă fiind dacă este pisica uriașă sau calul incredibil de mic?

1.

tiny-horses-21__605

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.