Descoperă o ciudățenie a naturii. Venus, pisicuța cu fața în două culori

0
15564

Venus este o pufoșenie cu două feţe, care a devenit celebră în mediul online, imediat de stăpânii ei au postat câteva fotografii cu aceasta.
Pisica are propria pagină de Febook (https://www.facebook.com/VenusTheAmazingChimeraCat?fref=ts), cont de Instagram, Twitter și TouTube. De-a lungul timpului a ajuns o adevărată vedetă, fiind oaspete chiar într-una dintre cele mai vizionate emisiuni din SUA, Today Show.

Motivul celebrității lui Venus este evident din prima clipă în care o privești. Ea nu este ca restul pisicilor deoarece are jumătate din chip negru, cu un ochi verde, iar cealaltă jumătate este portocalie, iar ochiul este albastru.

Pisica aparține unei familii din California, SUA, şi a fost adoptată, după ce a fost găsită abandonată. S-a împrietenit repede cu ceilalţi membri cu blăniţă ai stăpânilor ei, astfel că toată ziua se întrține cu alte două pisici şi doi căţei.
Stăpânii celebrei pisicuţe adoră să o fotografieze, iar pozele fac deliciul internatuţilor, care nu se satură de înfățișarea ei și nu încetează să o admire.

Majoritatea materialelor despre Venus afirmă că pufoșenia este o ‘himeră’, un monstru ce are părţi de la mai multe animale, însă Venus pare a fi doar o pisică a căror celule conţin două tipuri de ADN, o mutaţie genetică numită himerism, lucru cauzat de contopirea a doi embrioni.

Mai jos vedeți unul dintre cele mai populare clipuri cu Venus, care au strans rapid peste 150 de mii de vizualizari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.