Desert delicios, de vară. Tort de înghețată cu Oreo

0
861

Știți deja că ne plac la nebunie biscuiții Oreo, de aceea încercăm tot felul de rețete care se bazează pe acest ingredient delicios.

Fie că este vorba despre cheescake sau tartă cu ciocolată, căpșuni și Oreo, profităm de orice ocazie de a ne îndulci cu ceva nou. Astăzi vom savura o porție… sau două :), de înghețată cu Oreo.

Pentru această rețetă vom avea nevoie de:

1 kilogram înghețată de vanilie
4 pachete biscuiți Oreo, plus încă un pachet pentru decor.
250 ml frișcă

Mod de preparare:
Pregătiți sau cumpărați înghețata.
Sfărmați biscuiții si amestecați bine cu untul topit. Luați o formă de tort pe care o tapetați cu hârtie de copt, puneți biscuiți cu unt și presați bine.

Scoateți înghețata din frigider când s-a înmuiat (aceasta trebuie să fie ușor lichidă, nu trebuie să se dezghețe colplet) și adăugați-o peste blatul de biscuiți.
După ce ați nivelat înghețata sfărâmați și jumătate din pachetul de Oreo pe care l-ați lăsat deoparte pentru decor și presărați deasupra după care bagați totul în congelator până se întărește.

Când vreți să serviți tortul scoateți-l din forma de tort și puneți-l pe un platou. Bateți frișca și ornați tortul cu ea, cealaltă jumătate de biscuit Oreo o rupeți în bucăți mai mari și apoi presărați deasura, alături de fulgi de ciocolată dacă vreți. Ca sa scoateți tortul mai ușor din formă, lăsați-l să stea 10 minute la temperatura camerei.

Tortul de îngheșată este un deliciu, este simplu și ușor de făcut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.