Dragoste fără margini. Un bărbat îşi linişteşte soţia în timpul naşterii având un comportament uimitor

0
79632

Momentul sublim al nașterii este așteptat cu multă nerăbdare de-a lungul perioadei sarcinii. Venirea pe lume a unui nou născut reprezintă pentru părinţi una dintre cele mai frumoasă amintiri din viaţa lor. Deşi naşterea vine și cu momente neplăcute și este dureroasă, dragostea și susținerea partenerului este de neprețuit.

Filmulețul de mai jos este o dovadă unică de dragoste şi bucurie imensă care încearcă doi părinți atunci când își pot ţine în braţe pentru prima dată, copilul lor abia născut.

Un lucru neobișnuit este faptul că nașterea are loc acasă, în prezența soțului, a familiei, unor prietene și a unei doctorițe. Pe tot parcursul experienței, soțul îi este aproape soției lui. Încearcă să o liniştească şi să o ajute să treacă mai uşor peste durerile şi emoţiile care o încearcă prin mângâieri tandre, îmbrăţişări calde şi cuvinte de dragoste. El dă o dovadă incredibilă de iubire, sensibilitate şi afecţiune.

Când vine marele moment, femeia intră într-o piscină special pregătită pentru naştere şi nu după mult timp naște o fiinţă superbă, copilul lor. În minutele următoare vom vedea momente unice și sensibile ca prima alăptare, întâlnirea micuţei cu surioara ei mai mare, cu bunica și prietenii apropiați părinților.

Filmulețul este unul unic, plin de emoție și iubire sinceră! Nimic în lume nu se compară cu fericirea de a fi mamă și tată, iar acest cuplu ne-o dovedeşte din plin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.