Dragoste fara margini! Un nou caz de devotament face inconjurul lumii. O poveste emotionanta

0
4546

Un ciobănesc german a aşteptat săptămâni bune în faţa casei sale din Texas aşteptând ca stăpânul său ucis să apară.

Hatem Abuharbid, în vârstă de 54 de ani, a fost împuşcat mortal în magazinul din Huston unde lucra, în timpul unui jaf, pe 7 februarie. Vecinii povestesc cum loialul său amic a stat de gardă în faţa casei sale timp de două săptămâni, aşteptând ca el să se întoarcă.

“Puteai spune că era pierdut”, a declarat Cassandra Eubanks pentru KTRK. “Alerga după maşini şi atunci când îşi dădea seama că nu este cea a stăpânului său, se oprea şi stătea nemişcat, fără speranţă”, a adăugat ea.

O înregistrare de la magazinul unde a avut loc jaful arată doi bărbaţi înărmaţi, cu măşti pe feţe, care scotocesc printre rafturi. Abuharbid a fost împuşcat în coapsă, iar glonţul a trecut printr-o arteră. Deşi a fost transportat de urgenţă la spital, el a murit la scurt timp după jaf, relatează Daily Mail.

Câinele nu vrea să meargă la vecinii bărbatului care încearcău disperaţi să îl ajute. Au lăsat hrană şi apă pentru prietenul loial, care a refuzat să se mişte din faţa casei sale. Miranda Perez a fst singura care a reuşit să convingă animalul să meargă cu ea… folosindu-si propriul caine ca sa-i castige increderea ciobanescului german…

„Mi s-a rupt inima să aud că bietul animal şi-a pierdut stăpânul şi cel mai bun prieten. Tremura de fiecare data când încercam să îl atuing”, a spus aceasta.

Perez a declarat pentru Fox că va adăposti câinele până când fratele lui Abuharbid îl va adopta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.