După 37 de ani de căsnicie, femeia este dată afară din casă de fostul soț și amantă. Finalul poveștii este genial!

0
43414

Casa-Floral-Trail-Print-Red-Curtains
Noua iubită a lui Mihai a vrut să locuiască în casa noastră (casă cumpărată de amândoi), care valorează peste un milion de dolari.
Pentru că el a avut avocați mai buni, a reușit să câștige procesul. Mi-a dat un termen de trei zile pentru a mă muta. M-am resemnat și am decis să mă pregătesc pentru un nou capitol în viața mea. Nu puteam să sufăr, un astfel de bărbat nu merita nici măcar o lacrimă de-a mea.

Am petrecut prima zi încercând să îmi împachetez lucrurile în cutii. În cea de- doua zi, am închiriat un camion pentru a îmi muta cutiile. În a treia zi, am decis să iau cina pentru ultima dată în casa mea. Așa că am aranjat frumos masa, am aprins câteva lumânări parfumate, am pus muzică pe fundal și m-am delectat cu creveți, caviar și cea mai scumpă șampanie pe care am găsit-o.

După ce am terminat, am mers în fiecare cameră și am îndesat caviarul și creveții rămași în toate tijele perdelelor. Apoi am curățat în bucătărie și am plecat.

Am ținut legătura cu Andreea, menajera noastră, care îmi este prietenă de mai bine de 10 ani. Ea m-a pus la curent cu tot ce s-a întâmplat după plecarea mea.

Domnișoara secretară s-a mutat în noua casă. Totul a fost minunat pentru câteva zile. Apoi, treptat, în casă a început să miroase ciudat. Au încercat totul: au curățat, au dat cu mopul, au aerisit, au folosit spray-uri cu parfum puternic. Gurile de aerisire au fost verificate, iar covoarele au fost spălate. Au fost aduși și specialiști pentru a căuta animale moarte. În cele din urmă, au schimbat toate covoarele extrem de scumpe.

Nimic nu a funcționat. Toți au renunțat să mai vină în casa respectivă. Andreea și-a dat și ea demisia. În cele din urmă, nici ei nu au mai putut rezista mirosului, așa că au decis să se mute, la doar câteva zile de la plecarea Andreei, am aflat că au pus casa la vânzare.

După o lună, când au văzut că nu au nici un cumpărător, au scăzut prețul casei la jumătate. Nici măcar agenții imobiliari nu vroiau să îi ajute, spunându-le direct că nimeni nu le va cumpăra casa. Văzând că nimic nu merge, au hotărât să facă un împrumut uriaș pentru a își cumpăra o nouă locuință.

L-am sunat pe Mihai să văd ce mai face; mi-a spus toate problemele sale, menționând și faptul că relația dintre el și noua iubită începe să se răcească și că simte că este înșelat. L-am ascultat cu politețe, mă gândeam că poate și el este înșelat (ar merita asta) însă am preferat să nu îi dau sfaturi legate de relații. I-am spus că îmi lipsește foarte mult vechea casă și că sunt dispusă să renunț la banii primiți de pe urma divorțului pentru a lua casa în schimb.

Spre surprinderea mea (mă așteptam să stea mai mult pe gânduri), el a fost imediat de acord cu această ofertă. Mi-a vândut casa pentru aproape nimic. În doar o oră am semnat actele.

O săptămână mai târziu, priveam fericită cum Mihai și iubita lui se uită la bărbații de la compania de transport care mutau toate lucrurile din casă pentru a le duce către noua lor locuință… zgârciți peste măsura, au luat si tijele de la perdele. :)))

Text descoperit pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.