Ea ia o cutiuță și o pereche de căști. Nu o să crezi ce face cu ele și care este rezultatul

0
23061

Îți place să asculți muzică în orice circumstanțe și nu te poți abține nici măcar atunci când ești pe stradă, în drum spre serviciu, la sală sau chiar prin casă? Atunci înseamnă că ai cel puțin o pereche de căști la tine în geantă.

Și nu știu cât de organizat ești tu, însă eu reușesc să îmi încurc întotdeauna cablul căștilor și să am dificultăți să le găsesc în poșetă. Asta până am descoperit acest tutorial creativ și cu adevărat folositor. Avantajul este că te vei descurca doar cu lucruri de prin casă, astfel că vei și recicla.

Pentru cutiuța minune dedicată căștilor ai nevoie de o cutiuță de bomboane mentolată goală, pe care o vei curăța de folia decorativă. Cu ajutorul unei bormașini fă două găuri laterale, prin care să poți adăuga un inel de chei. Gata! Deja ai un un suport de chei perfect funcțional.

Pentru un plus de personalitate poți decora cutiuța cu un material colorat. Poți face mai multe pentru copiii tăi sau pentru a le oferi cadou prietenilor. Pot fi folositoare și dacă vrei să păstrezi la îndemână câteva monede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.