Emoționant! O fetiță de 9 ani construiește adăposturi pentru nevoiași

0
1542

Hailey Fort, o fetiță de 9 ani din America, a uimit o lume întreagă cu activitățile ei. Micuța construiește case, nu pentru păpuși, cum ați putea crede, ci pentru nevoiași.

Când avea 5 ani, ea a văzut un om al străzii în zona în care locuia și a fost impresionată de situația acestuia. Și-a întrebat părinții ce poate face pentru a îl ajuta pe el și pe alți oameni aflați în aceeași situație și de atunci îi ajută pe aceștia cu mâncare și adăpost.

Edward este bărbatul care a fost ajutat de Hailey și pentru care aceasta construiește o casă, aproape singură. Fetița spune despre el că ‘este un om bun, cu care poți vorbi ușor. El tocmai și-a pierdut locul de muncă pe care îl avea la supermarket-ul din oraș și acum a rămas fără casă. Ea nu vrea ca prietenul ei să stea în ploaie și vânt, așa că a început să construiască o căsuță mobilă pentru bărbat.’

Mama și bunicul o mai ajută uneori, însă ea este foarte îndemânatică și deja știe să folosească o mulțime de unelte. Planul micuței este să construiască 12 căsuțe mobile pentru oamenii străzii în acest an, dintre care una va fi pentru Edward. Mama ei a vorbit deja cu autoritățile locale și acestea urmează să găsească o locație potrivită pentru adăposturi.

Hailey adună bani prin intermediul paginii de Facebook (www.facebook.com/pages/Haileys-Harvest/) și a site-ului Go Fund me, pentru a cultiva legume și fructe pentru oamenii sărmani. Ea va dona și 10 cutii poștale unde aceștia pot primi corespondența și răspunsuri la aplicațiile pentru locuri de muncă, până se vor pune pe picioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.