Emoționant! Un băiețel de 9 ani din Filipine își face temele la lumina unui restaurant Mc Donalds

0
639

Fotografia unui băieţel din Filipine care este nevoit să îşi facă temele pentru şcoală în faţa unui restaurant McDonalds, a făcut înconjurul lumii şi a impresionat o lume întreagă.

În timp ce unii copii care au toate condițiile, nu își dau interesul pentru învățat, Daniel, un băiețel din Filipine, vine în fiecare seară lângă restaurantul unde mama lui lucrează ca vânzătoare şi îşi face temele la lumina becurilor de afară. Toate acestea pentru că acasă nu au bani să plătească factura la curentul electric. Îngenuncheat pe asfalt, micuţul îşi sprijină caietul pe o masuţă mică, din lemn, pe care o cară de fiecare dată după el.

Imaginile cu Daniel Cabrera au fost distribuite de mii de persoane, emoționate de situația în care se află micuțul.

În urma acestor share-uri, lui Daniel atât copilul, cât şi mama sa au primit donaţii în bani, mâncare sau haine, din toată lumea. Băiatului, care este în clasa a treia, i s-a oferit o bursă şcolară și acum este posibil să își îndeplinească visul de a ajunge medic sau poliţist.

“Suntem încântaţi. Nu ştim ce o să facem cu toate aceste binecuvântări. Acum, Daniel nu va mai trebui să sufere pentru a-şi termina studiile. Este un băiat foarte studios şi determinat. Insită să meargă la şcoală chiar şi fără bani pentru prânz, pentru că nu am să îi dau. Întotdeauna îmi spune: “Mamă, nu vreau să rămân sărac. Vreau să îmi îndeplinesc visele”, povestește mama băieţelului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.