EMOTIONANT! Un câine îşi plimbă stăpânul imobilizat în scaunul cu rotile. Povestea celor doi, cutremurătoare!

0
2904

Aceasta este povestea lui Fu, un bătrân de aproximativ 90 de ani care îşi trăieşte ultimii ani din viaţă imobilizat într-un scaun cu rotile. Singurul suflet care îi este alături este un câine de 6 ani care, zi de zi, cu o răbdare incredibilă, îi împinge scaunul stăpânului său.

În oraşul Wenzhou, din provincia Zhejiang, China, oamenii s-au obişnuit cu o privelişte desprinsă, parcă, din cărţile de poveşti: zi de zi, un câine de-o şchioapă împinge scaunul cu rotile în care se află stăpânul său, Fu, prin oraş.

Bărbatul, la aproape 90 de ani, îşi foloseşte şi el mâinile pentru a mişca roţile, dar baza este câinele care, cu o forţă de neimaginat pentru un animal de această talie, reuşeşte să-şi ajute stăpânul să se deplaseze.

Bătrânul îşi petrece cea mai mare parte a timpului pe străzi, unde cerşeşte bani şi mâncare pentru el şi pentru prietenul său necuvântător. Imaginile, postate pe o reţea de socializare, au devenit virale şi au impresionat mii de suflete care au sărit în ajutorul celor doi.

sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.