Ești tot ceea ce ai mai de preț!

0
672

La multi ani!

Și ce dacă te-ai trezit de dimineață și nu-ți stă bine părul, iar pe nas ți se pare că ți-a apărut un coș? Te-ai ridicat din pat, ai dat la o parte draperia, ai deschis geamul și ai privit soarele. Te-ai privit apoi în oglindă. Strălucești de tinerețe. Vezi cum îți surâd ochii? Vezi cât de albă îți este pielea? Și cât de șic îți vin peste frunte doi cârlionți rebeli, care coboară în vârtejuri spre marginea de jos a lobului urechii? Și uite cât de haioși îți sunt pistruii!

Lecția zilei de azi este despre cum să înveți să te iubești pe tine.

Lecția fiecărei zile este despre noi înșine.

Când te dai jos din pat, dis-de-dimineață, primul gând să ți se îndrepte către tine!

Ești făptura cea mai importantă din viața ta.

Ești ceea ce ai mai de preț și mai presus de toate. Și numai din tine, din sinele tău, din ceea ce naști cu fiecare zi care trece înăuntrul tău, poți investi în ceilalți, îi poți hrăni pe ceilalți. Cu iubire.Cu frumusețe. Cu zâmbetul de pe chipul tău. Și cu privirea ta.

Când cauți iubire, spre tine întoarce-te mai întâi de toate! Pentru ca apoi, cu ceea ce vei fi găsit înăuntru, să privești înspre înafară.

Fiindcă nu există pe lumea asta fereastră mai nimerită prin care să privești cerul decât fereastra ochilor tăi, pe care sufletul ți i-a înnobilat, mai întâi de toate, cu lumină desprinsă din făptura ta!

 

Sursa foto: www.boatshedmarket.com.au si Imgbuddy.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.