S-au adunat toate trei, iar cand a inceput muzica…WOW, ce acrobatii, ce sincronizare!

0
7672

Gimnastica este un sport frumos, dar care presupune o multitudine de mișcări care necesită flexibilitate, echilibru, rezistență și grație. Aceste calități combinate, alături de multă muncă, ambiție și perseverență pot duce la rezultate remarcabile. Gimnastica artistică este cea mai cunoscută ramură a acestui sport și participarea la campionatele mondiale este visul oricărui gimnast.

Gimnastele din Ucraina au surprins cu un exercițiu original în finala de la Campionatul Mondial din anul 2010 din Wroclaw, Polonia. Ele au terminat pe locul trei, după Rusia și Marea Britanie.

Chiar dacă au luat doar locul trei, cele trei fete au încântat cu un spectacol adevărat. Costume, coregrafie, elemente acrobatice, fond muzical dramatic, costume… Toate au fost aproape de perfecțiune. Energia şi vitalitatea cu care au executat întreaga coregrafie au fost întâmpinate cu ropote de aplauze din tribunele pline cu spectatori. Atât oamenii prezenți acolo, cât și cei din fața televizoarelor au fost impresionaţi de performanţa celor trei gimnaste din Ucraina.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.