Exista exercitii pentru ridicarea sanilor?

0
4214

sani_fermi

 

Cu siguranta marimea si forma sanilor sunt cele mai mari frustrari ale unei femei. Traim intr-o societate in care se pune pret pe aspectul fizic tot mai mult. Vedetele, modelele, actritele promovate la televizor, reviste, pe internet, toate ne fac sa credem ca idealul feminin este bustul geneors si talia de viespe.

Avand in vedere ca silicoanele nu reprezinta intotdeauna o solutie din diferite considerente, ce altceva putem face?

Cauzele principale ale lipsei de fermitate a bustului, motivele principale pentru care sanii se lasa sunt scaderea brusca in greutate, sarcinile, fumatul si varsta.

Din pacate in alcatuirea sanului nu exista fibra musculara, ei sunt construiti din tesut adipos, fibros si structure ce au in rol productia laptelui. Asadar, exercitiile fizice pentru ridicarea sanilor nu exista!

Daca inca nu ai problema cu fermitatea sanilor, poti face exercitii pentru prevenirea acestei probleme.

Incearca sa slabesti intr-un mod sanatos, care sa permita pastrarea elasticitatii pielii si revenirea sanilor la volumul initial. Evita dietele drastice. Chiar daca nu exista exercitii fizice special pentru ridicarea sanilor, poti sa iti lucrezi musculatura spatelui superior, care este responsabila de postura.

Insa poti arata bine chiar daca nu ai bust ferm si generos, trebuie doar sa te accepti, sa te apreciezi mai mult si sa inveti sa iti pui corpul in valoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.