Femeia a întâlnit o mulțime de oameni în acea zi. Dar când un bărbat s-a așezat în fața ei, aceasta a avut un șoc

0
12515

Artista Marina Abramovic a planificat o performanță de artă vie, care a constat în a petrece un minut de reculegere cu un străin. Mulți oameni au venit să participe la această manifestare, dar reacția ei vizavi de o anumită persoană, în special, mi-a dat fiori, și veți vedea în curând de ce.

Punctul culminant este la minutul 1:30. Ulay, fostul ei iubit din tinerețe, apare în încăpere și se așează vizavi de ea. Port și Ulay s-au despărțit în urmă cu peste 30 de ani și aceasta a fost prima dată când s-au revăzut unul pe celălalt.

Întâlnirea a fost evident un moment emoționant și șocant pentru ea, și după cum puteți vedea, ea încearcă cu greu să se adune și să continue până la sfârșitul avenimentului. Urmărește până la final și vei lua parte la un moment deosebit de emoționant.

Marina Abramovic este o artistă de origine sârbă, care trăiește în New York. Munca ei explorează relația dintre interpret și public, limitele corpului, și posibilitățile minții. Performând de peste trei decenii, Abramović a fost descrisă ca ‘bunica performance artei’. Activitățile ei se concentrează pe ‘confruntarea dintre durere, sânge, și limitele fizice ale corpului.’

https://youtu.be/CAID_2iKO5Y

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.