Acasă Actualitate Fiica lui Steve Irwin a nascut o fetita pe care a botezat-o...

Fiica lui Steve Irwin a nascut o fetita pe care a botezat-o in onoarea regretatului „vanător de crocodili”

23
0

Bindi, fiica cunoscutului realizator de televiziune Steve Irwin, a născut o fetiţă pe care a botezat-o în onoarea regretatului „vânător de crocodili”.

În vârstă de 22 de ani, Bindi a dezvăluit pe Instagram, că ea şi soţul său, Chandler Powell, au devenit părinţii unei fetiţe pe care au botezat-o Grace Warrior – în parte, în amintirea regretatului ei tată.

„Războinica noastră graţioasă este cea mai frumoasă lumină. Grace este prenumele dat după străbunica mea şi după rude din familia lui Chandler din 1700 încoace. Celelalte prenume ale ei, Warrior Irwin, reprezintă un omagiu adus tatălui meu şi moştenirii lui ca incredibil Wildlife Warrior (războinic pentru natura sălbatică, n.r.)”, a scris ea.

Grace Warrior Irwin Powell s-a născut pe 25 martie 2021, când părinţii ei au împlinit un an de căsnicie.

Steve Irwin, cunoscut datorită documentarelor sale difuzate de Discovery, între care „The Crocodile Hunter”, a murit pe 4 septembrie 2006, la vârsta de 44 de ani, în timp ce filma în Australia pentru serialul „Ocean’s Deadliest”. El a fost înţepat în piept de o pisică de mare, în timpul filmărilor şi a murit la scurt timp.

Bindi Irwin a mers pe urmele tatălui ei şi lucrează cu animale la Australia Zoo.

sursa: news.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.