Incercarile amuzante ale unui sofer incepator de a intra intr-un sens giratoriu. Tu cum reactionai daca erai in spatele lui?

0
1270

https://youtu.be/jl1aYQ0jO7k

O inregistrare surprinsa in traficul din Mare Britanie a ajuns virala. Un sofer extrem de rabdator filmeaza cum un altul ezita minute bune sa intre intr-un sens giratoriu.

Soferul care filma alaturi de alti doi pasageri nu s-au putut abtine sa nu rada. “Gata, da-i drumu” se aude de mai multe ori, dar de fiecare data soferul masinii din fata nu reusea sa plece de pe loc.

Fiecare incercare ii face pe barbati sa rada si mai zgomotos. Cei care cu comentat imaginile i-au sarit in apararea soferului incepator.
Comentatorii online, care au redistribuit filmarea de aproximativ 6000 de ori, au postat propriile opinii despre acest incident.

Jessica Lauren a scris:” Nu inteleg ce e atat de amuzant si de ce radeti de un incepator care, evident, inca invata cum sa conduca”. Altii au vazut partea amuzanta. Alex Bowen a scris:” Trebuie sa ai simtul umorului ca sa vezi partea pozitiva a acestor incidente. Majoritatea oamenilor ar fi claxonat”.

Tu cum ai fi reactionat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.