INCREDIBIL!! Delfinul i-a adus inapoi telefonul mobil căzut în ocean… VIATA chiar BATE FILMUL

0
5829

Pe bună dreptate delfinii sunt considerați drept „doctori de suflet pentru oameni”. Pe lângă faptul că le salvează viețile, aceste ființe transmit mesaje oamenilor, iar seninătatea pe care o au în priviri e capabilă să ne alunge orice tristețe. Delfinul pe care îl veți vedea mai jos, pentru câteva fracțiuni de secundă, a devenit erou pentru o tânără care se afla în vacanță în Bahamas.

Tânăra care a uimit internauții cu dovada video a generozității unui delfin, se numește Teressa Cee. Aceasta își petrecea vacanța în Bahamas împreună cu prietenii, atunci când mergea pe o punte stabiltă pe malul oceanului Atlantic.

Totul părea obișnuit până în momentul în care Teressa a rugat pe cineva să-i țină telefonul mobil. Obiectul, însă, a alunecat și a căzut în apele oceanului. Tânăra a tras o frică bună din cauza faptului că n-avea să-și mai poată recupera telefonul.

Deși era imposibil ca să sară în apă și să-l mai găsească, cel care a uimit-o de-a binelea, s-a dovedit a fi un delfin ce înota prin preajmă. În câteva secunde de la căderea obiectului, mamiferul l-a apucat cu gura și l-a scos la suprafață, întinzându-i fetei telefonul pierdut. Și nu este de mirare, pentru că Teressa a avut mereu o relație foarte specială cu delfinii.

Deși nu se știe dacă telefonul mobil va mai funcționa sau nu, gestul delfinului a uluit-o pe bună dreptate pe Teressa. Tânăra a publicat înregistrarea video a momentului pe contul său de Facebook, adunând, în 12 zile, peste 2,7 milioane de vizualizări și zeci de mii de distribuiri și aprecieri.

Admirați și voi acest gest minunat și această istorie adevărată!

sursa: ea.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.