Înmormântare anulată, deoarece ”mortul” era viu într-un bar

0
360

O înmormântare din Kenya a fost anulată în ultimele minute, deoarece „mortul” era viu. Acesta dispăruse de câteva săptămâni, iar un trup a fost găsit descompus într-o plantație de trestie de zahăr, de aici și concluzia familiei, cum că Wilson Oluoch ar fi mort.

Wilson dispăruse de acasă de mai bine de trei săptămâni, iar familia s-a gândit la ce e mai rău. În momentul în care s-a anunțat că un trup de sex masculin a fost găsit descompus într-o plantație, aceștia l-au revendicat ca fiind membru al familiei.

Întraga comunitate a făcut pregătirile necesare pentru înmormântarea lui Wilson, dar cu puțin timp înainte ca aceasta să aibă loc, membrii familie au fost înștiințați că un bărbat care seamănă cu fiul lor a fost văzut într-un bar din apropierea satului.

Tânărul a mărturisit că se simțea rușinat de faptul că, recent, acesta venise beat acasă și voia să plece departe și să înceapă o nouă viață. Întreaga comunitate s-a bucurat de faptul că acesta trăiește si, înmormântarea care avea să aibă loc a fost transformată într-o petrecere în toată regula.

sursa: click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.