ITI DAU LACRIMILE! A renuntat la titlul de campion pentru a-si ajuta fratele sa termine cursa

0
633

Lecţie de umanitate şi solidaritate la o competiţie de triatlon. Un sportiv a renuntat la primul loc si şi-a ajutat fratele să termine cursa după ce acestuia i s-a făcut rău înainte să treacă linia de sosire. Momentul dramatic a devenit viral pe reţelele de socializare.

Jonny Brownlee conducea cursa şi mai avea cateva sute de metri până la linia de sosire. Dar lipsa hidratării şi căldura din Mexic aproape l-au doborât. Fratele său, Alistar, care se afla pe locul doi cu sanse mari de a termina primul, a accelerat pentru a-l ajuta pe Jonny.

Cei doi fraţi au fost depăşiţi de un sud-african, care în final a câştigat cursa. Dar, de data aceasta, nu învingătorul a primit cele mai multe aplauze.

Cei doi fraţi sunt sportivi de triatlon şi au înotat 1.500 de metri, au parcurs 40 kilometri cu bicicleta şi au alergat 10 kilometri.

Jonny Brownlee a avut nevoie de îngrijiri medicale după cursă, dar a anunţat ulterior pe Twitter că se simte bine şi a publicat o fotografie cu el aflat pe patul de spital.

Gestul lui Alistar a primit ovatii in intreaga lume…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.