Motivul emoţionant pentru care un tătic şi-a făcut două tatuaje neobişnuite. Îţi dau lacrimile!

0
3978

tatuat_tatic_20041900Un bărbat din Australia a emoţionat întreaga lume cu povestea tatuajelor pe care şi le-a făcut pe piept.

Brad Kearns şi-a tatuat „urmele” mânuţelor primului său fiului care, din păcate, s-a stins din viaţă prea devreme.
Într-o postare emoţionantă pe Facebook, bărbatul în vârstă de 27 de ani a mărturisit că tatuajele de pe pietul său reprezintă o „îmbrăţişare eternă”.

„Îţi aminteşti momentul când ai atins pentru prima dată mânuţele copilului tău? Ai atins cu degetul tău vârful degetelor lui. I-ai luat mânuţa şi i-ai cuprins-o în a ta. Ai strâns-o uşor, pentru a-i transmite că tu eşti acolo. (…) În clipa aceea i-ai făcut o promisiune în gând. Promisiunea că îl vei proteja, că vei avea grijă de el, că îi vei dărui totul. Promisiunea că vei fi cel mai bun părinte”, a scris Brad pe reţeaua de socializare.

„(…) Mă gândesc la mânuţele de pe pieptul meu. Sunt poziţionate ca o îmbrăţişare eternă. Sunt mânuţele primului nostru fiu. (…) Când l-am văzut prima dată, dormea atât de liniştit… Era perfect. (…) Aceste tatuaje cu amprentele lui îmi amintesc de el zi de zi. Faptul că nu l-am adus niciodată acasă nu a schimbat nimic. Faptul că nu am apucat să-l învăţ cum să şuteze în minge nu contează. L-am ţinut de mână şi a fost al nostru”, a adăugat el.

Postarea australianului a devenit virală, adunând mii de aprecieri şi sute de comentarii.

sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.