Acasă Curiozitati O cățelușă a hrănit și a îngrijit de un pisoiaș abandonat și...

O cățelușă a hrănit și a îngrijit de un pisoiaș abandonat și aruncat în groapă

0
37

Nu există copii străini. Și acest lucru este valabil nu doar în cazul oamenilor, ci și a animalelor. Există sute de exemple în care un reprezentant al unei specii hrănește și îngrijește un pui de altă specie. De data aceasta, povestea s-a întâmplat în orășelul Anderson, în statul Carolina de Sud.

De la fundul unei râpe abrupte se auzea un lătrat de câine. Oamenii care se plimbau prin parcul de lângă acea râpă au decis să apeleze la o organizație care se ocupă de salvarea animalelor. Michelle, angajată a acestei organizații, a ajuns la fața locului.

Fetei nu i-a fost frică să coboare de una singură. Făcându-și drum printre buruieni și lăstari, a ajuns la locul de unde se auzea lătratul. Ea a descoperit o imagine înduioșătoare și foarte emoționantă.

Un câine mic de rasa Shih Tzu îngrijea un pisoiaș și mai mic. Cel mai probabil, cățelul a auzit mieunatul disperat al puiului și i-a venit în ajutor. Cineva l-a aruncat nemilos în acea râpă. Câteva zile, câinele a îngrijit de pisoiaș. După care a înțeles că are nevoie de ajutor și a început să latre. Din fericire, oamenii l-au auzit și i-au salvat pe ambii.

Michelle i-a adus pe ambii la adăpostul pentru animalele fără stăpân. Aici, împreună cu colegii ei, fata le-a dat și nume. Câinele a fost numit Golda, iar pisoiul – Katie. Michelle a postat câteva anunțuri despre povestea celor doi și, foarte curând, niște oameni buni au decis să adopte animalele.

sursa: eusthiu.com

 

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.