Acasă Divertisment O femeie si-a pus cainii sa faca si ei curatenie prin casa!...

O femeie si-a pus cainii sa faca si ei curatenie prin casa! Imagini adorabile

0
14

Cu ocazia Zilei Independenţei Proprietarilor Animalelor de Companie, o femeie din Missouri, SUA, și-a fotografiat cei trei câini în timp ce se aflau în ipostaze amuzante, ca și cum s-ar fi ocupat de treburile casei.

Linda Kush, în vârstă de 63 de ani, este o fostă dresoare de căini și stăpână a trei patrupezi pe nume Reka, Roxie și Riley, ce aparțin raselor Vişla și Weimaraner. Aceasta publică adesea imagini amuzante cu cei trei pe rețelele sociale, lucru ce s-a întâmplat și cu ocazia Zilei Independenţei Proprietarilor de Animale de Companie.

Sărbătoarea bizară din America îi încurajează pe stăpânii de animale să ia o pauză și să-i lase pe patrupezii leneși să preia responsabilitățile lor.

„I-am pus la muncă grea în acea zi. Sunt bine dresați, așa că nu a fost prea greu să-i fac să se miște”, a spus Linda despre fotografiile amuzante.

În imaginile cu pricina, îi putem vedea pe cei trei năzdrăvani în timp ce se ocupă de mai multe treburi ale casei precum aspirat, dat cu mopul sau spălatul vaselor. Ceea ce face ca fotografiile să fie atât de amuzante este modul în care patrupezii stau cuminți în timp ce stăpâna îi fotografiază, de parcă își iau foarte în serios responsabilităţile de „oameni.”

sursa: digi-animalworld.tv

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.