O fotografie postată de NASA a creat stupoare. Ce se ascunde într-un crater de pe Lună

0
7514

Imaginile surprinse de NASA pe suprafața Lunii au creat o isterie pe site-urile specializate în mistere și teorii conspiraționiste. Vânătorii de OZN-uri au văzut o bază extraterestră ascunsă într-unul dintre craterele de pe satelitul natural al Pământului.

Imaginile analizate de „experții” în OZN-uri ar surprinde o structură bizară de peste 11 km în craterul Tycho de pe Lună.

Vânătorii de mistere sunt convinși că se văd ziduri și clădiri în imaginile înregistrate de un satelit lunar trimis de NASA.

Într-o postare pe YouTube din 7 septembrie care a strâns zeci de mii de vizualizări și comentarii se spune: „Aici se văd clădiri care aparțin unei civilizații extraterestre, după cum o arată chiar imaginile transmise de satelitul Oblique al NASA”.

UFO-logii susțin că este vorba de o bază extraterestă abandonată care ar fi avut un rol foarte important în cercetarea Pământului.

„Este o structură în care se văd multe secțiuni și un tunel suspendat între clădiri. Este o descoperire importantă nu doar pentru pasionații de OZN-uri, ci pentru umanitate în general”, spune Scott C Waring, specialist în astronautică, potrivit Daily Star.

sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.