O pustoiaca din Republica Moldova a castigat X Factor! victorie dubla pentru moldoveni, Carla’s Dream fiind mentorul fetei

Cel de-al şaselea sezon X Factor a fost plin de surprize. Duelul final s-a dat între doi adolescenţi, situaţie ce nu s-a mai întâlnit până acum. Mai mult, echipa show-ului Antenei 1 a recunoscut că sezonul a fost cel mai bun.

Olga Verbițchi a câștigat X Factor 2016 România si marele premiu de 100.000 de euro. Adolescenta de numai 15 ani este din Republica Moldova şi a făcut parte din echipa solistului de la Carla’s Dreams, intrat în juriul emisiunii din sezonul acesta.

„Sunt fascinat de această fată. Olga este o copilă în culise, dar se transformă într-o femeie pe scenă, într-o artistă. Pe scenă, copilul acesta se transformă, devine altcineva”, a spus Ştefan Bănică despre câştigătoarea X Factor. Ultimul cântec al Olgăi, cel care i-a adus şi troful, a fost „Feeling Good” şi i-a pus în valoare vocea specială. Duelul final s-a dat între Olga Verbițchi şi Raul Eregep, ambii de 15 ani, o adevărată confruntare a puştilor cu voci excepţionale, o situaţie ce nu s-a mai întâlnit până acum.

Daca iti place articolul da-ne un like!