O VOCE care te va IMPRESIONA! Juriul si publicul au aplaudat in picioare

0
7175

În vârstă de 34 de ani, Sidonia Prodan este casnică și mamă a doi băieți, de 17, respectiv 11 ani. A devenit mamă la o vârstă la care alte fete merg la școală, dar spune că familia ei este cea mai mare bucurie pe care i-a oferit-o viața.

Asta pe lângă un talent nativ care a strălucit vineri seară pe scena X Factor. Sidonia nu a mai cântat în fața unui astfel de public, dar vocea ei caldă și prezența ei luminoasă i-au cucerit imediat pe jurați. „Ești casnica cu cea mai frumoasă voce din România”, i-a spus Horia Brenciu. „Ești de o simplitate dezarmantă, femeie! Ești răscolitoare”. Sidonia este din Cluj și a crescut fără mamă. Mama ei a murit când Sidonia avea 10 ani, în urma unui infarct și, din păcate, nu a putut să își audă fiica cântând. Cu tatăl nu prea a păstrat legatura, a trăit cu bunica.

În familia ei mai toți au înclinații muzicale. Sidonia nu are studii muzicale, dar a cântat la diverse mici evenimente. Soțul ei a auzit-o prima dată cântând când au fost cu colindul, cu chitara, la niște prieteni și a rămas surprins.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.