Oamenii frumoși mănâncă gratis într-un restaurant din China

0
805

restaurantOamenii care arată bine se bucură adesea de unele avantaje față de ceilalți oameni obișnuiți. Cercetătorii spun că ei își găsesc joburi mai ușor, sunt mai productivi, sunt plătiți mai bine și au parteneri de viață la fel de arătoși și mai educați. Beneficiile frumuseții nu se opresc aici, pentru oamenii frumoși din China.

Într-un restaurant coreean din oraşul chinez Zhengzhou, în fiecare zi, cinci clienți considerați a fi cei mai frumoși, nu sunt taxați pentru ceea ce consumă.

Campania se numește ”O masă gratuită pentru oamenii frumoşi”, și selecția este realizată cu ajutorul unor juraţi care decid cine sunt cei cinci cei mai frumoşi oameni dintre clienţi, care merită masa gratuită. Juraţii sunt specialişti din domeniul chirurgiei plastice și fiecare client care speră să participe pentru titulatura de frumuseţe, trebuie să fie fotografiat într-un spaţiu numit ”beauty identification area” (zona de identificare a frumuseţii).

Medicii esteticieni analizează fotografiile unitându-se la elemente faciale precum ochii, nasul, gura, fruntea, raportul dintre elementele feţei etc., iar dacă se clasează pe primele cinci locuri în top, pot câștiga o masă gratuită.

Scorul obținut de fiecare persoană analizată sunt publicate pe loc în interiorul restaurantului. Toate reţelele de socializare din lume s-au umplut deja de de comentarii și glume legate de ineditul concurs de frumuseţe al restaurantului. ”Urâţii trebuie să plătească dublu?”, s-au întrebat unii utilizatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.