Pasiune, curaj și ambiție. Un video emoționant despre o fetiță și un vis.

0
3018

Creat de agenția Grey din Rusia, acest spot prezintă parcursul unei fetițe care visează să devină gimnastă.

Este vorba despre o fetiță crescută de bunica ei, care, observându-i pasiunea și înclinațiile către gimnastică, o duce la cursuri de specialitate. Începutul fetiței nu este unul ușor. Aceasta este puțin mai plinuță, astfel că fetițele o iau în râs. Râd de ea, o imită și o rănesc. Ea nu le bagă în seamă și continuă antrenamentele cu o perseverență uimitoare pentru o fetiță atât de mică.

Anii trec, pasiunea și ambiția ei dau roade, astfel că atunci când devine adolescentă pleacă la un concurs, într-un alt oraș. Căldura și iubirea bunicii, alături de niște fluturași, o însoțesc peste tot. Chiar dacă și aici există fete invidioase și rele care încearcă să o saboteze și chiar îi distrug costumul făcut de bunica ei, ea merge mai departe, cu capul sus.

Urcă pe scenă, execută un exercițiu de gimnastică ritmică perfect și îi lasă pe toți cu gura căscată. Toată sala se ridică în picioare și ea devine câștigătoare. În tot acest timp, bunica a urmărit-o la televizor, cu ochii în lacrimi. O poveste atât de emoționantă!

https://youtu.be/yCuiAVcDFjo

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.