Polițist filmat în timp ce împușca doi câini, fără să fi fost atacat de animale

0
569

Autoritățile din Minneapolis sunt indignate de comportamentul unui polițist care a fost surprins de camerele de luat vederi în timp ce împușca doi câini. Gestul lui a fost nejustificat, deoarece animalele nu l-au atacat și nici nu păreau agresive. Din fericire, ambele animăluțe au supraviețuit incidentului.

Poliția din Minneapolis se află în mijlocul unui mare scandal după ce un ofițer de-al său a împușcat doi câini în mod nejustificat. Pentru a explica fapta lui, autoritățile au susținut că acei câini au sărit la acesta și l-au provocat, însă proprietarul animalelor a publicat pe internet înregistrarea video a incidentului.

Pe filmare se vede clar că, Ciroc și Rocko, cei doi căței, erau prietenoși. Ofițerul de poliție sare gardul , intră într-o curte și îi împușcă. Cele două animăluțe îl ajutau pe fiul proprietarului Jennifer LeMay, care suferea de anxietate.

Polițistul se afla în în zona incidentului, pentru că alarma pentru hoți fusese activată din greșeală de doi copii ai casei. Ciudat este faptul că alarma a fost dezactivată cu 25 de minute înainte de sosirea polițistului, iar mama celor doi anunțase firma de securitatea de eroarea făcută.

Jennifer spune că primul câine care a fost împușcat dădea din coadă prietenos și că nici măcar nu se îndrepta spe polițist în momentul în care acesta a îndreptat arma spre el. Din fericire, ambii câini au supraviețuit incidentului.

sursa: click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.