POVESTEA INCREDIBILA din spatele acestei POZE! O mama il iarta pe UCIGASUL FETEI sale

0
4864

La doi ani dupa ce fiica ei a fost impuscata mortal de catre un coleg de clasa in autobuzul scolii, Andy Guzman – DeJesus a avut curajul sa-l infrunte pe ucigas, Jordyn Howe.

Andy a facut un gest care i-a socat pe majoritatea celor prezenti la proces. Femeia l-a imbratisat pe ucigas si a pledat pentru o pedepasa minima.

E foarte greu sa iti imaginezi cum un parinte poate sa faca acest lucru ucigasului copilului sau insa Andy a avut discernamantul de a nu-i nenoroci viata adolescentului.

Howe a impuscat-o mortal pe Lourdes Guzman-DeJesus in noiembrie 2012 intr-un autobuz. El luase pistolul tatalui sau vitreg sa-l arate colegilor de la scoala. In momentul in care l-a scos, arma s-a descarcat si glontul a ajuns in gatul fetei provocandu-i moartea. La proces, el a pledat vinovat pentru posesia unei arme mortale si ucidere din culpa a unui minor. In schimb, mama fetei a luat hotararea sa nu il trimita la inchisoare deoarece era un copil si a facut acel lucru abominabil din greseala.

Ca urmare, Howe a primit pedeapsa minima pe care si-a executat-o intr-un centru de reintegrare destinat minorilor si a fost obligat sa mearga cu Andy la intruniri in care sa explice cat de periculoase pot fi armele.

sursa: kanald.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.